A KEZDET :

Cégünk1990-ben Esztergomban kezdte meg tevékenységét, felismerve a rendszerváltás által megnyílt piaci lehetőségeket. Átalakulásokat követően jelenlegi formájában az Abikon Kft. 2002-től működik. Eleinte elsősorban Esztergomban, Budapesten és környékén vállalt megbízásokat. Tevékenységünk gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, javítása, és karbantartása.

TÁRSASÁGUNK MŰKÖDÉSE, TERÜLETI LEFEDETTSÉG:

Irodánk Magyarország egyik legpatinásabb városában, Esztergom ban található, ahol a menedzsment, az üzletágak vezetése, és a központi raktárunk is helyet kap.
Napjainkban munkáink már nemcsak Esztergom, Budapest és környékére tehetők, hanem azok megtalálhatóak az ország egész területén.

ÜZLETPOLITIKÁNK:

Számunkra a legfontosabb, hogy Megbízóink valódi problémáit megértsük, megfelelő megoldást megtaláljuk, és biztosítsuk.
Ügyfeleink részére egyedi “testre szabott” szolgáltatásokat nyújtunk. Minden egyes feladatot egyedileg megvizsgálunk, és a számba jöhető eszközök figyelembevételével a megrendelő igényeinek, illetve a helyi sajátosságoknak megfelelő szolgáltatást javasoljuk.
A cég mögött álló 20 éves tapasztalat, és ügyfeleink megelégedettsége garancia a minőségi szolgáltatások nyújtására.

FEJLŐDÉSÜNK KULCSA :

Képesek vagyunk egyre magasabb minőségű ár érték arányos szolgáltatásokat létrehozni, illetve innovatív vevőközpontúságunknak köszönhetően folyamatosan megújulni.